sáčky ST do vakuových baliček
různé rozměry, od 160x230 až 250x350 mm, po 100 ks , do +90 C, pro komorové baličky
V súčasnosti sú neoddeliteľnou súčasťou každej modernej gastro prevádzky. Vákuové balenie zachováva vysokú kvalitu a čerstvosť surovín. Pred vákuovým balením odporúčame mäso marinovať, čo zlepšuje jeho chuť, zjemňuje mäso a skracuje čas prípravy. Predlžuje tiež trvanlivosť a zvyšuje účinnosť marinády. Vákuované potraviny v chladničkách nemajú vplyv na ostatné potraviny. Mäso vákuujeme v tuhších fóliách , nastavíme vyššie vákuum a dlhší čas prípravy ako pri rybách a zelenine a zabránime deformácii.
Počet produktov: 8
Aktívne filtre
různé rozměry, od 160x230 až 250x350 mm, po 100 ks , do +90 C, pro komorové baličky
různé rozměry, od 140x200 až 300x400 mm, po 100 ks , na +70 C, pro komorové baličky
rozměry od 150x200 až 300x400 mm, dvouvrstvé sáčky, pro ohřev, vaření, Sous–Vide do +110 C
Dvouvrstvé sáčky, tloušťka 65 µm, pro vakuové komory, počet 100 ks
check_circle
check_circle